OBLIKUJTE SVOJ SVET VRHUNSKIM ALATIMA!

Potreban vam je alat koji će vam uvek biti pri ruci?

Bilo da je u pitanju brza reakcija, hitna intervencija ili samo vikend zabava uz majstorisanje, uvek treba da budete spremni i da uz sebe imate dobar alat, dovoljno snažan, a praktičan, koji vam ne oduzima mnogo vremena i prostora, a pruža ogromnu satisfakciju!

Kada su u pitanju svakodnevne popravke, sitne majstorije, brza unapređenja ili pravljenje zanimljivih komada nameštaja, verujemo da je baš BLACK+DECKER saveznik koji zaslužuje vaše bezgranično poverenje – jer uz vrhunski alat i vaše male majstorske tajne, više nema nikakvih prepreka.

Pronađite majstora u sebi, udružite se sa svojim snažnim BLACK+DECKER saveznikom i popravite ili kreirajte sve što zamislite…

… Uz 50% popusta, sve što treba da uradite je da zasučete rukave i napravite svoju magiju!

PROIZVODI

BLACK+DECKER je vodeći svetski proizvođač alata, sa preko 100 godina dugom tradicijom i inovativnim pristupom, koji vam iz dana u dan nudi sve modernija i kvalitetnija rešenja koja prate sve vaše potrebe.

BLACK+DECKER alati su jednostavni za korišćenje, a istovremeno tehnološki napredni i sačinjeni od najizdržljivijih materijala, tako da možete da ih koristite sami kod kuće, ali i kao polu profesionalci u nekim malo zahtevnijim radovima – oslonite se na svoje snažne BLACK+DECKER saveznike u godinama koje dolaze!

            

             

   

DETALJI AKCIJE

Korak 1:

Kupujte na Gazprom i/ili NIS Petrol benzinskim stanicama i za svaku kupovinu od 1.000 dinara ukoliko ste vozač putničkog automobila, tj. od 7.500 dinara ukoliko ste vozač teretnog vozila, dobijate po jedan kupon.

Korak 2:

Dobijene kupone lepite na talon koji možete preuzeti na našim benzinskim stanicama.

Korak 3:

Kada sakupite 4 kupona*, dovoljno je samo da donesete popunjen talon na bilo koju Gazprom ili jednu od 120 odabranih NIS Petrol benzinskih stanica i uživate u popustu na BLACK+DECKER alat u iznosu do 50%!

*Ukoliko niste član programa Super Kartica ili Sa nama na putu, potrebno je da sakupite  5 kupona kako biste ostvarili popust.

Akcija traje od 13.03. do 04.06.2017. godine, dok se kuponi mogu iskoristiti do 18.06.2017.

Benzinske stanice na kojem se realizuej akcija se nalazi na sledećem linku: Vrhunski alati na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

BLACK+DECKER INSPIRACIJA 

Želite dodatno da ulepšate atmosferu u svom domu?

BLACK + DECKER alati su vaš saveznik u pravljenju sitnih komada nameštaja - na vama je samo da sve osmislite i domaštate, a mi ćemo vam pomoći da svoje ideje uobličite i realizujete uz pomoć neophodnih alata i jednostavnih instrukcija!

Samo pronađite malo slobodnog vremena, pratite navedene korake, uživajte u onome što radite i rezultati će biti baš onakvi kako ste ih zamislili!

DRVENA KLUPA

Opustite se i sedite! Ovog leta, uživajte u svojoj bašti ili dvorištu uz klupu koju ćete sami napraviti.

Jednostavna za izradu, farbanje i dekoraciju, ova klupa je savršen način da unesete još više stila u svoje dvorište. Funkcioniše kao komad nameštaja za sebe, a može i da se uklopi u postojeću garnituru.

POTREBAN ALAT

 • 18V litijum-jonska 140 mm bežična cirkularna testera
 • Multibit šrafciger

POTREBAN MATERIJAL

 • 1 komad neobrađene borovine, dimenzija 102x102 mm, dužine 244 cm
 • 2 komada neobrađene borovine, dimenzija 25x102 mm, dužine 244 cm
 • 1 ploča od borovine, dimenzija 25x305 mm, dužine 122 cm
 • 50 šrafova za drvo, dužine 61cm
 • Šmirgla srednje granulacije
 • Šmirgla fine glanulacije
 • Olovka
 • Traka za merenje
 • Git za drvo
 • Lak za drvo
 • Boja za drvo
 • Četke za farbanje
 • Mesingani ugaoni pojačivači ili spojnice (opciono)

1. Sečenje delova

Kada izmerite i obeležite daske, uz pomoć cirkularne testere isecite sledeće delove:

- 4 nožice dimenzija 102X102 mm, svaka dužine 45,7 cm

- 2 dugačka parčeta za ram dimenzija 25X102mm, svako dužine 122 cm

- 2 kraja za ram i dva centralna nosača dimenzija 25X102 mm, svaki dužine 116 cm

Kako bi ivice bile prave i oštre, nacrtajte liniju koja prati srednju dužinu drveta na paleti.

Isecite svaku dasku posebno, prateći liniju koju ste nacrtali.

2. Konstrukcija rama

Pravljenje jednostavnog pravougaonog rama pomaže da se težina koja pada na nožice i sedište distribuira, kao i da se lakše prikače nožice.

Postavite dva parčeta od 116 cm na krajeve parčića od 122 cm kako biste napravili dugačak pravougaonik. Spojite delove sa osam šrafova za drvo – 4 šrafa za svako parče, po uglovima. Ostala dva parčeta od 116 cm postavite u sredinu rama i pričvrstite šrafovima za drvo (po dva na svaku stranu).

3.  Pričvršćivanje sedišta

Postavite sedište na završeni ram i proverite još jednom da li su sve ivice ravne, te pričvrstite šrafovima za drvo po krajevima rama i centralnim nosačima.

4. Šrafljenje nožica

Postavite nožice klupe u unutrašnje uglove rama. Koristite šrafciger kako biste učvrstili nožice uz pomoć šrafova za drvo, bušeći kroz daske rama i sedišta klupe.

5. Farbanje i završni radovi

Ispunite sve rupe gitom za drvo i išmirglajte celu površinu šmirglom srednje granulacije, potom sve ponovite finom šmirglom.

Uklonite svu piljevinu i prašinu pre nanošenja farbe po želji. Kada se sve osuši, zaštitite svoju klupu vodootpornim lakom. Obratite pažnju da pokrijete dno svake nožice u ovom procesu – nožice su najviše izložene stajaćoj vodi, pa je njihova hidroizolacija ključna. Takođe, svojoj klupi možete dodati i mesingane ugaone pojačivače ili spojnice, kako biste postigli još bolji izgled.