Uslovi korišćenja

Informacije objavljene na ovoj web stranici se smatraju tačnim i pouzdanim u trenutku njegovog pokretanja. Naša kompanija može ažurirati postojeće ili dodati nove informacije ovoj web stranici u svakom trenutku i bez prethodne najave.

Naša kompanija redovno ažurira informacije na ovoj web stranici. Međutim, moguće je da pojedine informacije u međuvremenu prestanu da budu validne.

Stoga se mi ne možemo smatrati odgovornim, niti možemo garantovati za tačnost, istinitost ili pozdanost bilo koje informacije na ovoj web stranici i ne prihvatamo bilo kakve obaveze koje mogu proishoditi iz upotrebe sadržaja koji se mogu naći na ovoj web stranici. Postojanje grešaka na ovoj web stranici je moguće, a naša kompanija se ne može smatrati odgovornom za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Isto se odnosi i na druge web stranice do kojih možete doći sledeći neki od hiper linkova. Te web stranice posećujete na sopstvenu odgovornost.

Mi ne preuzimamu nikakvu odgovornost (uključujući nebrigu) za štetu ili posrednu štetu koja može nastati, a u vezi je sa ili proishodi iz korišćenja ove web stranice (usled nemogućnosti pristupa ili korišćenja ove web stranice).

Sve informacije na ovoj web stranici namenjene su isključivo u svrhe informisanja i ne mogu se koristiti u komercijalne svrhe, niti biti distribuirane drugim licima bez citiranja i navođenja izvora.

Sve cene navedene na sajtu su informativnog karaktera.