Pogodnosti na vašoj kartici za gorivo

Čista ušteda

Posetite NIS Petrol i Gazprom benzinske stanice i ostvarite super uštedu uz Vašu NIS Gazprom karticu. Vi i Vaši zaposleni ostvarujete popust od 10% na sredstva lične higijene – papirne ili vlažne maramice i antibakterijski gel.

Dani na putu mogu postati zamorni, a obaveze i vreme provedeno u automobilu može nas držati podalje od osnovnih izvora čistoće kao što je pranje ruku. Široki asortiman proizvoda na NIS i Petrol Gazprom benzinskim stanicama Vam nudi rešenje i ovog problema. Uz Vašu karticu za gorivo ostvarujete popust od 10% na papirne i vlažne maramice, kao i na antibakterijske gelove. Obezbedite osnovna higijenska sredstva sebi ili svojim zaposlenima i pritom uštedite.

Zasluženo osveženje uz stalno sniženje

Ostvarite super popust od 20% na Drive Cafe kafu i Jazak vodu po Vašem izboru na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Širok asortiman Drive Cafe ukusa nudi Vam veliki izbor napitaka od kafe vrhunskog kvaliteta. Sorte koje ulaze u sastav Drive Cafe kafe prže se odvojeno i na taj način iz njih dobijamo svu punoću ukusa i maksimum arome koji krase svaku njenu šoljicu. Ne propustite odličnu priliku da okusite kafu proverenog geografskog porekla pripremanu po tradicionalnoj italijanskoj recepturi, i to uz veliki popust omogućen Vama i Vašim zaposlenima.

Uz to, na raspolaganju Vam je i potpuno prirodna fruškogorska voda Jazak koja dolazi iz najstarijeg nacionalnog parka,  obogaćena pravom harmonijom minerala. Napravite kombinaciju Drive Cafe kafe i fruškogorske Jazak vode po Vašem ukusu i uživajte u savršenom osveženju. 

Posetite NIS Petrol i Gazprom benzinske stanice i ostvarite ovu super pogodnost uz Vašu karticu za gorivo!