Opti goriva

OPTI BENZIN 95 

OPTI BENZIN 95 je aditivirani benzin od 95 oktana. Kreiran je spajanjem Evro Premijum BMB 95 goriva proizvedenog u NIS-ovoj rafineriji u Pančevu i posebno formulisanog aditiva jednog od najvećih svetskih proizvođača. Obogaćivanjem standardnog benzina sa visokotehnološkim aditivom dobijeno je gorivo čijom redovnom upotrebom može doći do smanjenja potrošnje goriva, ređih pojava kvarova na motoru i optimalne zaštite motora.

OPTIMALNA POTROŠNJA GORIVA

OPTI BENZIN 95 svojim učinkom može vam pomoći da optimizujete potrošnju goriva i obezbedite dugoročnu uštedu. Ovakav rezultat je očekivan jer OPTI BENZIN 95 skraćuje vreme ponovnog pokretanja motora pružajući motoru dovoljno snage za postizanje optimalnog broja obrtaja. Važno je napomenuti da ekonomična potrošnja goriva zavisi od niza drugih faktora, pa pri stepenu uštede treba imati u vidu i stanje pneumatika, natovarenost vozila, stil vožnje i druge parametre.

OPTIMALNA ZAŠTITA MOTORA

Pažljivim odabirom aditiva u sastavu OPTI BENZINA 95 dobili smo derivat optimalnih performansi među kojima se ističe i funkcija uklanjanja nečistoća sa motora. Blagotovorno utiču i druge komponente aditiva koje smanjuju trenje između metala, te redukuju habanje, što zajedno podstiče duži radni vek motora.

Aditivirani OPTI BENZIN 95 možete potpuno bezbedno koristiti sa postojećim benzinom koji je preostao u rezervoaru od prethodne kupovine.

 


OPTI DIZEL

Gazprom je obogatio svoju ponudu aditiviranih goriva i sada na benzinskim stanicama, umesto standardnog evro dizela, možete pronaći aditivirani OPTI DIZEL.

OPTI DIZEL je aditivirano evro dizel gorivo koje se sastoji od evro dizela proizvodenog u NIS-ovoj modernizovanoj rafineriji u Pančevu i visoko tehnološkog aditiva jednog od najvećih svetskih proizvođača. Specijalno kreirana formula optimalnih sastojaka pruža zaštitu motora i omogućava stabilniji rad

STABILNIJI RAD MOTORA

OPTI DIZEL gorivo kreirano je tako da direktno utiče na unapređenje čistoće motora, i na taj način obezbeđuju efikasniji i stabilniji rad, čuvaju prvobitne karakteristike motora i osiguravaju optimalnu funkcionalnost.

OPTIMALNA ZAŠTITA MOTORA

Za razliku od standardnog evro dizela, OPTI DIZEL sadrži kompleks aditiva koji uklanja nečistoće sa ključnih komponenti motora. Ovako unapređena formula derivata, uz kontinuitet upotrebe, poboljšaće protok goriva i doprineti manjem trenju u sistemu.

Uz to, komponenta OPTI DIZEL goriva obezbeđuje efikasnu zaštitu od korozije. Kroz zaštitu motora i očuvanje njegove funkcionalnosti, OPTI DIZEL će blagotvorno delovati na duži radni vek motora, redukovati pojavu kvarova, a vama omogućiti veću uštedu na dugoročnom nivou.

OPTI DIZEL goriva možete koristiti potpuno bezbedno i sa postojećim dizelom koji je preostao u vašem rezervoaru od prethodne kupovine!

Za više informacija pozovite 08 0000 8888.