NIS i Tempo misle na Vaš budžet

Sa prvim sunčanim danima krećemo u nove avanture, druženja i izlete u prirodu. Mi u NIS-u znamo da je za dobar provod najvažnije sa kim putujete tako da smo i ovog proleća odlučili da budemo Vaš verni saputnik i oslonac na putu.

U saradnji sa Tempo centrima, uz svaki račun veći od 2.000 dinara, pripremili smo za Vas poklon-vaučere sa popustom od tri dinara po litru goriva koji Vas očekuju na kasi Tempo centra odmah nakon obavljene kupovine. Popust možete iskoristiti na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama uz minimum 10 litara kupljenog goriva, a odnosi se na sve vrste benzina i dizel derivata, kao i premijum G-Drive goriva. 

Kako bi iskoristili popust na gorivo,  neophodno je da priložite Vašu „Sa nama na putu“ karticu lojalnosti, a ukoliko je ne posedujete, poklon-vaučer Vam  pruža mogućnost da se pridružite programu lojalnosti „Sa nama na putu“ NIS-a potpuno besplatno, na licu mesta, na bilo kojoj NIS Petrol ili GAZPROM benzinskoj stanici,  i da uživate u mnogobrojnim pogodnostima koje možete uvek imati uz karticu „Sa nama na putu“. 

Iskoristite poklon-vaučer i  saznajte zašto je „Sa nama na putu“ kartica -Vaš pouzdan partner na svakom pređenom kilometru! Više o programu lojalnosti NIS-a dostupno je na: www.sanamanaputu.rs.

Poklon-vaučere sa popustom možete dobiti do 31. maja  u Tempo centrima, kod prodavca na kasi, a krajnji rok za njihovo korišćenje je 10. jun 2019. godine.

Neodoljivi ukus po nižoj ceni!

U prijatnom ambijentu Drive Café, na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama,   očekuje Vas idealno mesto za predah kao i posebno napravljena kombinacija slatkih nota arabike i intenzivne arome robuste koju sadrži Drive Cafe kafa i u kojoj, samo uz Vašu „Sa nama na putu“ karticu,  možete da uživate uz popust od 20 odsto.