NES proizvodi za avanturu do vrha!

NES Promocija

Sada na sjajnom popustu od čak -50% na odabranim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama možete kupiti Vitapur NES opremu za prave avanturiste!

NES kolekcija predstavlja opremu vrhunskog kvaliteta koju karakteriše funkcionalnost i izdržljivost. Kreirana je sa mnogo strasti i idejom da vam bude verni pratilac u svim avanturama.


Popust na NES opremu ostvarujete uz karticu lojalnosti „Sa nama na putu“ ili sakupljanjem određenog broja kupona prilikom kupovine u iznosu od najmanje 1.000 dinara.


Kupone možete sakupljati do 20.9.2020. Ponuda traje do 30.9.2020. ili do isteka zaliha.

Više informacija o Vitapur NES opremi i uslovima promocije možete saznati na linku:

Za svaku kupovinu goriva ili kupovinu u prodavnici ili restoranu na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama u vrednosti od 1.000 dinara, u periodu do 20. septembra 2020. godine, dobijate jedan kupon. Kada sakupite kupone i popunite talon, odaberte jedan od proizvoda i pokažite brošuru sa sakupljenim kuponima, prilikom plaćanja na kasi.

 

Ako ste vlasnik kartice lojalnosti „Sa nama na putu“, nisu vam potrebni kuponi da biste ostvarili popust.

Sakupljeni kuponi se mogu zameniti za proizvode iz programa NES do isteka zaliha, a najkasnije do 30. septembra 2020. godine na svim Gazprom i odabranim NIS Petrol benzinskim stanicama.
Proizvodi se mogu kupiti i po punoj maloprodajnoj ceni.

 
Spisak benzinskih stanica možete pogledati ovde:

NAPOMENA: Zbog novonastale situacije sa virusom COVID 19 i zastoja u isporuci robe, sledeći artikli će naknadno biti dostupni na benzinskim stanicama: torbica za rame, višenamenska torbica za pojas i višenamesnki ranac 35l.

Vidimo se na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama!