Mastercard dobitak zagrantovan!

U periodu od 10. aprila do 10. maja, plaćajte  Mastercard platnim karticama na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama i osvojite put u Pariz i kartu za Roland-Garros, kao i poklon karticu za gorivo u iznosu od 5.000 RSD, popust od 3 RSD po litru goriva, poklon ili 20% popusta na Drive Café kafu, poklon G-Drive energy drink, 20% popusta na Drive Café sendviče ili 15% popusta na G-Drive Auto Glass sredstvo za čišćenje vetrobranskog stakla!
 
Putovanje u Pariz uključuje aranžman za 2 osobe, smeštaj i avio prevoz, kao i posetu jednom od mečeva trećeg kola Roland-Garrosa. Osobe koje putuju moraju biti punoletne sa važećim putnim ispravama.
 
Ostale dobitke možete iskoristiti odmah na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, a najkasnije do 10.05.2017. godine ukoliko dobijete na poklon G-Drive energy drink i Drive Café kafu, odnosno do 10.06.2017. godine za sve ostale poklone i popuste. Popusti se ne mogu sabirati. Popust od 3 RSD po litru važi za kupovine od preko 25 litara goriva i obračunava se na sve derivate osim na TNG, CNG i gasno ulje, dok kartica za gorivo u iznosu od 5.000 RSD važi za kupovinu svih derivata.
 
Posetite NIS Petrol i Gazprom benzinske stanice i plaćajte Mastercard platnim karticama!
 
*Dobitak se ne može koristiti uz uz Agro i Taxi kartice i kombinovati sa karticama Sa nama na putu i Super Kartica, u slučaju popusta od 3RSD ni uz NIS karticu za gorivo.