Sigurnost na putu uz Gazprom korporativnu karticu!


Kompanija NIS Gazprom Neft u saradnji sa kompanijom „COFUS Assistance & Consulting“ pripremila je dodatnu uslugu za naše korporativne klijente pod nazivom “Pomoć na putu”.
 
Ukoliko je tokom Vašeg putovanja došlo do kvara, saobraćajne nezgode, oštećenja ili nekog drugog nepredviđenog događaja, pozovite Korisnički centar COFUS Asistencije i u najkraćem mogućem roku će Vam biti pružena adekvatna pomoć. U slučaju manjeg kvara, Vaše vozilo će biti osposobljeno na licu mesta, a ukoliko nije, vozilo će Vam biti prevezeno do servisa ili kuće. Pored toga, Vama i Vašim saputnicima biće organizovan prevoz i smeštaj ukoliko vozilo nije moguće osposobiti za nastavaka vožnje istog dana. Takođe, u zavisnosti od trajanja popravke, usluga uključuje i obezbeđenje zamenskog vozila.
 
Pored navedenih usluga, servis „Pomoć na putu“ pruža i niz servisnih informacija – informacije o stanju na putevima, vremenskim uslovima, najboljim putnim pravcima do destinacije, visini putarina, itd.
 
Možete se odlučiti za neki od 3 paketa usluga za putnička vozila, koji se razlikuju prema pokrivenosti troškova usluga pomoći na putu, kao i za paket usluga za teretna vozila, a sve u skladu sa potrebama Vašeg poslovanja.
 
Korisnici asistentskog servisa imaju mogućnost ostvarenja direktnih popusta prilikom kupovine kod COFUS Asistencije popust partnera u zemlji i inostranstvu. Usluge servisa važe samo za putnička vozila i dostupne su 24 sata, tokom čitave godine na teritoriji Srbiji i Evrope.
 
Saradnja kompanije NIS Gazprom Neft i kompanije „COFUS Assistance & Consulting“ rezultat je brige o bezbednosti naših korporativnih klijenata, jer Vaša sigurnost je naša briga.
 
Detaljnije informacije odnosno opis usluga kao i uslove korišćenja u okviru asistentskog servisa „Pomoć na putu“ možete pročitati klikom na link: Pomoć na putu.
 
KORISNIČKI CENTAR COFUS ASISTENCIJE: +381 11 655 65 26