Efikasna usluga koja štedi vreme

CashBack

Prilikom plaćanja računa Mastercard ili Dina karticom na svim NIS Petrol i Gazprom* benzinskim stanicama od sada možete istovremeno i da podignеte gotov novac.

Praktičnost, brzina i jednostavnost predstavljaju imperativ životnog stila u 21. veku. Vođeni upravo ovim idejama, kreirali smo inovativnu i u Srbiji jedinstvenu uslugu, koja najpre vozačima, a zatim i svim drugim korisnicima Mastercard, Dina i Maestro platnih kartica,omogućava da na efikasan način izvrše plaćanje u bilo kom iznosu i podignu gotovinu sa svog bankovnog računa u samo jednoj transakciji.

 

 

Ova metoda plaćanja, u svetu poznata i kao „purchase with cash back“ je odlično rešenje i kada vam je hitno potrebna gotovina, što je posebno značajno za stanovništvo u sredinama u kojima ne postoji razvijena mreža bankomata.

Plaćanje uz podizanje keša korisnicima pruža novi nivo pogodnosti i predstavlja komforno rešenje pristupa kešu na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama u samo jednoj transakciji, pri čemu se štedi vreme koje bismo utrošili tražeći bankomate ili filijale banaka.

Minimalni iznos koji je potrebno da se izdvoji za kupovinu ne postoji, dok je maksimalni iznos gotovine koja može da se podigne 5.000 dinara, pri čemu se na račun dodaje iznos koji korisnik želi da podigne u gotovini i obračunava kao jedna transakcija.

Ova usluga tretira se kao standardno plaćanje karticom, te korisnik kartice odobrava transakciju svojim PIN kodom i može da je u potpunosti isprati na svom bankovnom računu. Plaćanje uz podizanje keša jednako je standardnom korišćenju kartice na bankomatu i zato nema novih ili skrivenih troškova za potrošače.

Da biste se informisali o tome da li vam je ova usluga omogućena i pod kojim uslovima, obratite se banci koja vam je izdala Mastercard, Dina ili Maestro karticu.

Vidimo se na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama!

 

* Napomena:

Usluga nije omogućena na sledećim benzinskim stanicama:

Naziv BS

Adresa

Poštanski broj

Mesto

Leštane

Kružni put 26  

11309

Leštane