Ducati Corse na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama

Dukati akcija

Oprema koju koriste najbolji, sada i za vas!

Samo na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama čeka vas ekskluzivna kolekcija opreme renomiranog italijanskog motociklističkog brenda Ducati Corse, čuvenog po učešću i pobedama na MotoGP trkama. Sakupljanjem određenog broja kupona, prilikom kupovine goriva ili kupovine u prodavnici ili restoranu, možete sebi obezbediti profesionalnu opremu marke Ducati Corse po promotivnim cenama i sa popustom od čak 60%.

Ako ste vlasnik „Sa nama na putu“ ili „Agro“ kartice lojalnosti, popust možete ostvariti i uz manji broj sakupljenih kupona na određene proizvode. Unesite trkačku strast u vaš život, uz Ducati Corse opremu za profesionalce. Proizvode pogledajte na sledećem linku: Ducati Corse proizvodi.

Vidimo se na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama!

USLOVI PROMOCIJE

Za svaku kupovinu goriva ili kupovinu u prodavnici ili restoranu na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama u vrednosti od 1.000 dinara, u periodu od 1. avgusta do 23. oktobra 2018. godine, dobijate jedan kupon. Kada sakupite kupone i popunite talon, odaberite jedan od Ducati Corse proizvoda i pokažite brošuru sa sakupljenim kuponima, prilikom plaćanja na kasi. Sakupljeni kuponi se mogu zameniti za Ducati Corse proizvode do 6. novembra 2018. godine na svim Gazprom i odabranim NIS Petrol benzinskim stanicama.

Spisak benzinskih stanica možete pogledati ovde. Proizvodi  se  mogu kupiti i po punoj maloprodajnoj ceni.

Akcija traje dok traju zalihe, a najkasnije do 6. novembra 2018. godine.